Presse

Frederiksborg Amtsavis 30. juli. 2020

Kunstforeningen Det Ny Kastet
”Dyreliv” i Nationalparken
Fredag den 18. maj 2018
På Det Gamle Rådhus, Store Torv, Thisted

pres-w

__________________________________________________________________________

GANG GALLERIET, FARUM KULTURHUS 25. NOVEMBER – 12. JANUAR 2018

furesø-webHanne Galschiøts zebraer og leoparder i perfekt smukt streg. Andre kunstnere er langt inde i fantasiverdenen med deres dyr. Masser af dyreliv i Farum Kulturhus
Fra den 25. november til den 13. januar næste år 2018 kan man møde alle mulige forskellige dyr set af en række danske kunstnere.
Hanne Galschiøts zebraer og leoparder i perfekt smukt streg. Andre kunstnere er langt inde i fantasiverdenen med deres dyr.

____________________________________________________________________________

GIMSINGHOVED, STRUER D. 7.MARTS – 27. APRIL 2014

gimsinghoved-web____________________________________________________________________________

Æglageret d. 16. november – 22. december 2013

Masser af dyreliv på Æglageret

Udstillingsgruppen Dyreliv indtager Æglageret den kommende måneds tid. Hele 18               personer er med i gruppen, som består af professionelt arbejdende kunstnere, der for-              tolker temaet »dyr« bredt og udtrykker sig i mange forskellige materialer og teknikker.             Billedkunstneren Charlotte Bøgh har som grafisk designer og illustrator fået en præcis      naturalistisk streg med i bagagen, og fik sidste år Årets Æglagerpris sammen med         billedhuggeren Elna Christiansen for deres fællesudstilling »Mødet med Dyret«.                     Og den pris er årsagen til, at udstillingsgruppen Dyrelivs første udstilling foregår på Æglageret.

– Jeg har altid haft dyr med i min kunst, så har jeg naturligvis lagt mærke til andre                  kunstnere, der lavede dyr, og det er så blevet til udstillingsgruppen Dyreliv,                           fortæller Elna Christiansen, da Nordvestnyt mødte hende og Charlotte Bøgh i færd                     med at gøre klar til ferniseringen lørdag kl. 13.