Gina Hedegaard Nielsen

Billedkunstner
gina-web
M: 20 42 33 76
T: 32 57 70 50
ginahn@live.dk

Jeg har en forkærlighed for det grafiske og den lette streg. Formodentlig fordi jeg er uddannet væver og har arbejdet i mange år med tråden som mit materiale. I 1999 tog jeg en toårig uddannelse på Billedskolen Jagtvej, hvilket har fået mig til at arbejde med og på papiret meget mere end tidligere. På papir tegner jeg klassiske tegninger med blandt andet fugle som motiv. Jeg arbejder med grafik, foto og print og senest er papiret blevet brugt til at skabe større installationer, som gulvinstallationen ”Skrøbeligt liv”, der bestod af over 100 æggeskaller i overstørrelse lavet af håndlavet papir. Installationen blev vist på udstillingen ”Reservat” i foråret 2014 på Frederikshavn Kunstmuseum, hvor jeg viste værker, der afspejlede mine oplevelser under et månedlangt ophold på Hirsholmene i mågernes yngletid.Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Til-hjemmesiden-To-spurve-Gina.jpg

2 Spurve. Tuschtegning

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Til-hjemmesiden-Gråkrage-Gina.jpgGråkrage, Tuschtegning

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Til-hjemmesiden-Dyr-tegnet-med-tusch-Gina.jpg

Tuschtegninger

gi-web
gina-m-webmå-web

.