Lene Stevns Jensen

Billedhugger
lene-por-web
M: 61 48 05 05
lenest.jensen@gmail.com
www.lenestevnsjensen.dk

Som medlem af BKF – Billedkunstnernes Forbund og DBS – Dansk Billedhuggersamfund samt KKS – Kvindelige Kunstneres Samfund, har jeg arbejdet som professionel kunstner med eget værksted og galleri, Galleri Unicorn, i mange år. Mit arbejde er inspireret af mødet med fremmede kulturer og deres forskellige syn på verden omkring os. Jeg har boet i Grønland, været gæst ved Kunstakademiet i Beijing, Kina og arbejdet i bl.a. Alaska og Canada. I foråret 2010 var jeg på studieophold ved Det Danske Institut i Damaskus, Syrien, og juli måned 2012 tilbragte jeg i en kunstnerhybel på Svalbard.

Men også de forskellige materialer jeg bruger og deres muligheder inspirerer mig. Jeg arbejder efterhånden mest i bronze, og jeg holder af runde, bløde former og arbejder meget med hvalrossen og kvinden som motiv. Ofte kombinerer jeg materialerne så en hvalros får tænder af hvalrostand og kvinder smykker af mammuttand. Jeg bruger ofte tand i dekorationen på mine bronzeskulpturer.

lene-5-weblene-4-weblene-3-web